FinansFiks - Informasjon om FinansFiks

Ved spørsmål knyttet til sammenligningstjenesten for lån, kan supporten nås Online virkedager mellom 09-16

OM FINANSFIKS


EN NORDISK SAMMENLIGNINGSTJENESTE FOR LÅN

FinansFiks – en del av Sambla group. Sambla group er en nordisk låneagent, som samarbeider med 15 banker i Norge og enda flere i våres to andre aktive markeder.

FinansFiks.no er et nettsted som er designet for å betjene lånesøkere i norden. Med FinansFiks sin sammenligningstjeneste kan du søke, sammenligne og finne markedets beste tilbud på både forbruks- og refinansieringslån. Takket være FinansFiks sin tjeneste, kan du og lånegiveren møte hverandre på nett for å løse ditt midlertidige behov for å låne penger.

Vi ønsker å gi deg muligheten til å realisere drømmene dine, eller få orden på de daglige økonomiske utfordringene. Fremfor alt kan du være trygg på at din lånesøknadsbehandling skjer gjennom et trygt, sikkert og brukervennlig nettsted.

De banksamarbeidspartnerne og finansieringsselskapene vi samarbeider med, er velkjente samt kontrollert eller godkjent av Finanstilsynet og annen offentlig myndighet.

Supporten vår er dedikert til å hjelpe med å finne svar på spørsmål du kan ha rundt søk og sammenligning av lånetilbud og bruken av nettstedstjenesten vi leverer, supporten kan kontaktes gjennom å fylle ut vårt brukervennlige kontaktskjema, via chat eller e-post.


TRYGG & SIKKER

Sikkerhet og trygghet for brukerne er viktige prinsipper i alle aspekter av sammenligningstjenesten vi tilbyr. Vi ønsker at du som søker skal føle deg trygg og sikker på å kunne få nødvendig hjelp til å finne frem gode lånetilbud. I en jungel av mange ulike lånetilbud på markedet, kan det være vanskelig å finne det beste lånet, og dette kan resultere i at man velger et for dyrt lån. Målet vårt er derfor ikke bare å forstå lånesøkernes behov, men også å sikre en transparent og lettilgjengelig prosess for sammenligning av lån. På denne måten kan du selv gjøre de viktigste beslutningene for din økonomi med tillit.

Det er en selvfølge for oss å overholde lover, regler og krav til databeskyttelse. Samtidig følger vi nøye med på utviklingen av IT-sikkerhetstrusler samt sikkerhetsløsninger, og vi benytter oppdaterte sikkerhetsmetoder i våre tjenester.


EFFEKTIV OG ENKEL

Denne sammenligningsjenesten med spesiell fokus på forbruks- og refinansieringslån, tilbys kun på nett, noe som gjør at det er enkelt å bruke tjenesten. Vårt mål er å tilby deg som søker ikke bare en effektiv, men også en enkel samt brukervennlig søknadsprosess. Gjennom å sende inn én søknad på FinansFiks.no kan du komme i kontakt med ulike lånetilbydere nesten øyeblikkelig. Vi har lagt vekt på at sammenligningstjenesten skal være et effektivt og tidsbesparende verktøy.


GRATIS

FinansFiks -sammenligningssøket er helt gratis for deg som søker lån på nett.